Arquitectura

 
 

Despatx d'arquitectura sostenible on desenvolupem projectes complerts d'urbanisme,  edificació ja sigui reforma, consolidació, obra nova i disseny d'interiors, des de la mirada al respecte amb la naturalesa i l'enfocament al material natural, que considerem material viu.

Treballem des del disseny, la tramitació i l'execució.

La branca empordanesa d'Art Integrat és una empresa d'inserció sociolaboral lligada a la comarca de l'Alt Empordà que gestiona i realitza activitats en l’àmbit de l'elaboració de projectes i l'execució de reformes i construccions relacionades amb l'arquitectura sostenible i la restauració de construccions rurals tradicionals.

 
Oferim als nostres clients un servei integral d'oficina d'arquitectura, interiorisme i empresa constructora amb criteris de bioconstrucció i recuperació de materials i oficis tradicionals. Afavorim l'accés al mercat de treball de persones en risc d'exclusió social amb programes de formació i d'inserció laboral relacionats amb els projectes realitzats.
 
Col·laborem amb entitats i organismes relaccionades amb l'arquitectura sostenible i la inserció de joves en risc d'exclusió.
 
Restauració del Mas de la Mata, Parc Natural del Cap de Creus
 
Intervenció en espais exteriors amb materials tradicionals.
 

Serveis d'Art Integrat Empordà

 

Qui som

Contacte

Empresa Inserció Sociolaboral ArtIntegrat S.L.
Convent de Santa Clara
Ctra. C-260 Km. 33 Fortià
Telèfon 972 05 98 08
artintegratemporda@gmail.com