Art Integrat Casa Àuria

El teu habitatge modular sostenible

 

 

Construïm el teu habitatge de manera sostenible, aconseguint la màxima eficiència energètica i flexible.

La construcció modular emergent és el futur en la construcció d'habitatges a tot el món que portarà també un canvi en l'estil arquitectònic interactuant més positivament en l'entorn, gràcies a la seva sostenibilitat.

L'habitatge està dissenyat de manera intel·ligent per assolir els espais més habitables amb menor despesa, amb espais més funcionals i flexible per augmentar o reduir espais dins de l'habitatge. 

Amb Casa Àuria tindràs una proposta arquitectònica d'habitatge modular, amb l'objectiu de satisfer les necessitats reals de tenir un habitatge a preu tancat amb els avantatges de ser un projecte eco eficient i amb un gran marge d'adaptabilitat al client. L'execució de l'obra la duu a terme la mateixa organització d'Art Integrat.

Tipus de materials

- Mur de pedra: les pedres provenen de canteres de proximitat.

- Termoarcilla: blocs ceràmics alleugerits amb una transmitància energètica molt baixa. La combinació d'aïllament i d'inèrcia tèrmica en una mateixa capa permet regular i optimitzar de manera passiva l'intercanvi hidrotèrmic entre l'interior i l'exterior i garanteix nivells de confort durant tot l'any.

- Elements de fusta: les bigues de fusta provinent de boscos sostenibles i amb certificats ecològics redueixen la petjada energètica de l'obra alhora que aporten calidesa.

- Mobles d'obra: recuperar l'estil mediterrani i vernacle que fou utilitzat durant la segona part del segle XX a gran part del mediterrani. La utilització de plans en diferents alçades enriqueix l'interior.

- Sostre canyes: sistema constructiu d'elaboració ràpida i econòmica. Aquesta tècnica s'ha utilitzat durant segles abans no apareguessin els falsos sostres de guix i pladur. Les canyes s'obtenen de canyissars de proximitat i els nusos es duen a terme amb fil trenat.

Formulari de contacte

 
1 Start 2 Complete
Tractament de dades*