Tallers Art Integrat

Artesania amb valor social

Tallers Art Integrat neix des de la passió per l’artesania i la inclusió social. Dissenya i produeix peces artesanals basades i inspirades en la ciutat de Barcelona i Catalunya.
Totes les peces estan fetes a mà amb les següents tècniques: Ceràmica i fang / Cartó i paper / Bijuteria / Serigrafia i estampació

Totes les peces es confeccionen als tallers de Barcelona, treballant amb proveïdors locals per minimitzar l’impacte ambiental, cuidant al màxim la qualitat.

Vols veure el catàleg? Envia'ns un e-mail: tallersartintegrat@sinergia.org

 

Instagram perfil

Contacte Tallers Art Integrat

 
1 Start 2 Complete
Tractament de dades

Bijuteria

Ceràmica

Cartró

Serigrafia

Art i disseny amb valor social

 

Tallers Art Integrat forma part d’Art Integrat, una empresa d’inserció que té com a finalitat oferir una oportunitat laboral i econòmica a persones joves en risc d’exclusió.
Comprant els productes estàs contribuint a la inserció laboral de persones joves al món laboral. Considerem que el treball artesà aporta una sèrie de valors i aptituds beneficiosos pel seu procés d’incorporació.

 

 

Tallers ArtIntegrat from Sinergia Social on Vimeo.

Mestre artesà Lau Feliu

El mestre artesà Lau Feliu dissenya les peces i guia al grup de joves artesans per crear un producte únic i de qualitat.
És escultor, joier, pintor i il·lustrador.

Les seves obres tracten de manera recurrent aspectes com la dualitat entre home i dona, els paisatges, els animals o els genets de l’apocalipsis. Feliu reflexiona en les seves peces sobre la incomunicació, la naturalesa i les relacions humanes, aconseguint un equilibri difícil de trobar entre missatge i imatge.

Entre les seves notables contribucions artístiques hi trobem vàries escultures de la Basílica de la Sagrada Família, ubicades al cimaci de la façana de la Passió. També ha exposat i participat en diferents fires i galeries europees.