Tallers Art Integrat

Artesania social 

 

 

Tallers ArtIntegrat és un projecte d’inserció sociolaboral centrat en l’àmbit de l’artesania per a joves en risc d’exclusió. Considerem que el treball artesà aporta una sèrie de valors i aptituds molt beneficioses per aquests joves en el seu procés d’incorporació al món laboral.

Oferim els nostres serveis a altres entitatsinstitucions empreses per la realització de productes per encàrrec: samarretes per esdeveniments especials, figures de ceràmica i cartró exclusives per la vostra organització, o bé, bijuteria i joies commemoratives o personalitzades. Podeu veure en les peces dels nostres articles de cartópaper fang, així com, contactar a través de: comunicacio@sinergia.org per qualsevol mena de suggeriment o per realitzar una comanda.   El treball artesà per la incorporació dels joves al món laboral.

Els joves artesans treballen directament sobre el material de manera pacient acurada, col·laborant amb la resta de l’equip per crear un treball únic i de qualitat, els nostres productes Tallers Art Integrat.

 

 Veure catàleg en pdf.

Serveis i Tècniques Artesanals 

S'ofereixen 4 tipologies: 

Mestre Artesà Lau Feliu

El mestre artesà Lau Feliu dissenya les peces i guia al grup de joves artesans per crear un producte únic i de qualitat. 

És escultor, joier, pintor i il·lustrador. 

Combina l’escultura, amb altres disciplines artístiques com la joiera, la il·lustració i la pintura.

Medalla de bronze en el Saló de Tardor de Marsella i Menció Especial al Saló d’Hivern a Aix (Provença); participa i exposa la seva obra en diferents fires i galeries europees.

Des de l’any 1979, treballa com a educador d’arts plàstiques compaginant la feina creativa amb l’ensenyament de la pràctica de l’art.