Orígens i Compromisos

ArtIntegrat té els seus orígens a l’any 1998 en els cursos de formació ocupacional de fusteria de la Fundació Mercè Fontanilles, l’objectiu en aquell moment era generar ocupació als alumnes i treballadors del programa.

L’experiència adquirida i la qualitat final dels treballs realitzats en el sector de la fusteria i ebenisteria, conjuntament amb la satisfacció dels clients possibilita als inicis de l’any 2000 iniciar i ampliar l’activitat d’ArtIntegrat en altres àmbits com són: electricitat, pintura, lampisteria, manteniment i reformes.  

L’any 2011 ArtIntegrat engega un nou pla estratègic amb l’objectiu de continuar millorant la inserció dels nostres treballadors i emprendre noves línies empresarials. Tallers ArtIntegrat i ArtAgroambiental són els primers projectes d’aquesta nova etapa.  

El nostre objectiu és treballar per la millora de l’ocupació dels col·lectius en risc d’exclusió social i ho fem amb els següents valors:

  • La nostra responsabilitat social empresarial amb els nostres clients, treballadors i entorn.
  • Professionalitat i responsabilitat: compromís amb les persones, compromís amb l’entorn, compromís amb la societat.
  • Orientació al client: Treball professional amb eficàcia i eficiència, tenint com a objectius la satisfacció i la millora dels serveis prestats.
  • Millora Continua: Optimització de processos i recursos amb eficiència.
  • Reinversió dels excedents als diferents programes de formació i inserció.
  • Promoure a tot el nostre equip aquests valors i aptituds.