actualitat

IV Fira de Consum Responsable

Amb una parada els Tallers Art Integrat va participar el passat Nadal en la IV Fira de Consum Responsable i Economia Social i Solidària a la plaça de Catalunya de Barcelona. La parada constava de peces artesanes de fang, cartó i bijuteria realitzades per joves en risc d'exclusió social. Els Tallers Art Integrat són una proposta creativa d'integració social ubicat als voltants del Parc Güell en el districte de Gràcia de Barcelona.

III Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

El propòsit de la fira és reafirmar-se en que de comprar i consumir de manera sostenible i solidària és possible. Per aquest motiu els visitants podran gaudir de 44 casetes amb 60 projectes, entitats i empreses que fan i volen fer economia i transformació social, proposant un canvi del model sòcio-econòmic i que impulsen l'economia de proximitat, arrelada a barris, districtes i a la ciutat i al país.
 

Els Tallers Art Integrat els trobareu a la parada número 4 carregats de meravellosos productes per fer un regal diferent i solidari.

Premis Solidaris ONCE 2017

Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya; Ángel Sánchez, director general de l'ONCE; Enric Botí, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya; Enric Morist, president de la Taula del Tercer Sector i Antonio Guillén, president del COCARMI, van lliurar els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2017, en un acte al qual també van assistir representants del Tercer Sector, del món polític i social de la societat catalana i el delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, Xavier Grau.

Tallers Gaudí Premi Solidari ONCE 2017

Els premis solidaris ONCE Catalunya 2017 ja tenen guardonats. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits.

Els guardonats d’enguany són:

Monstra Entitats

Vine a conèixer les diverses entitats, col·letius, serveis i centres del barri. I a gaudir de les diverses activitats que han organitzat les pròpies entitats: podràs fer gresca amb les batucades, venir amb família a jugar amb el quiosc de jocs, aprendre amb el taller de hort i compostatge, veure en viu com es fan els grafitis de l'espai, participar del videomatón i de la radio comunitària per a fer escoltar la teva veu, mapejar el que coneixem del barri, escoltar una bona actuació musical, i molt més!

Activitats projecte MAS SOCIAL

Dintre del projecte MAS SOCIAL (Curs agroforestal sostenible a l'entorn rural i bioconstrucció) hem treballat dues dinàmiques de pedra seca que s'han fet a Vilamaniscle en un entorn de turisme rural i a la nostra pròpia escola on els alumnes del curs han desenvolupat i participat en obres reals (Vilamaniscle) i també en les primeres accions de pedra seca en el pati de l'escola on estem ubicats (Fortià), fent tot el procés d'aixecament d'aquests murs, seleccionant les pedres i la col-locac

Art Integrat amb Sant Valentí

Les persones joves participants del projecte van posar en pràctica el dia de Sant Valentí, els coneixements d'ambientació de botigaescaparatisme i atenció i venta del producte al client.

Projecte Tallers Gaudí

Projecte destinat a joves entre 16-29 anys que estiguin al atur.

II Fira de Consum Responsable

Del 27 de desembre al 4 de gener els Tallers Art Integrat participarà a la II Fira de Consum Responsable. Economia Social i Solidària, a la plaça Catalunya.

La mostra convida a entitats i empreses d'economia social i solidària a exposar, vendre i divulgar els seus serveis i productes per fer partícips els ciutadans de practicar un consum responsable i de proximitat.

Estarà oberta en horari de 10 a 21 hores, excepte Cap d'Any, que romandrà tancada.

T'ESPEREM!!!

Pàgines