TallersArtIntegrat

Diada de Sant Jordi amb Valor Social

Des de les 10 del matí fins les 8 de la tarda tindrem la nostre paradeta davant del edifici de la Fundació Mercè Fontanilles

Si véns a gaudir de la Diada a Barcelona, vine a veure'ns!!!

 

Sant Jordi 2016

Aquest dissabte 23 Diada de Sant Jordi hem sortir al carrer amb la nostre paradeta plena de productes dels 

Tallers ArtIntegrat a Instagram

La aplicació Instagram ens dóna la possibilitat de que en tot el món coneguin al treball i disseny de les peces del nostre mestre artesà Lau Feliu i els joves que formen part d'aquest projecte, per aixó hem creat un perfil a aquesta xarxa social tan visual.

Fem difusió!!!

Projecte Mas Social

Amb accions d'assessorament individualitzat, d'orientació professional, informació laboral i acompanyament en la cerca d'ocupació. Formació en competències transversals i formació per l'autooacupació i creació d'empreses, economia social.

2a Edició Roses que transformen vides

La 2a Edició de la Campanya Roses que transformen vides per Sant Jordi inclou, el suport de l'escriptor i periodista Adam Martín i accions com el patrocini de dos dies de transport gratis els dies 13 i 14 d'abril, i més promocions!!!

 

 

Relleu de la Basílica de la Sagrada Família, una peça artesanal única i amb valor social

Artesania per encàrrec, regals personalitzats amb valor social

L’Anna va contactar amb nosaltres perquè volia regalar una reproducció única de la Sagrada Família per una persona especial per ella i la seva família.

Rebuda la petició varem contactar amb l’objectiu què ens expliques quina era la seva idea: quin material volia utilitzar, quines dimensions, què volia destacar de la basílica, com volia presentar la peça...

Descomptes especials en peces personalitzades i en estampació artesanal

Organitzeu una jornada, commemoreu una data especial a la vostra entitat, o bé, voleu estampar el vostre logotip a roba o material d'oficina?

Col·labora en el projecte social dels Tallers ArtIntegrat i beneficia’t d’un descompte especial. 

Artesania per encarrec i serveis estampacio descomptes especials

Connexió Barcelona visita l’exposició solidària “Un Nadal amb més oportunitats”

Durant aquests dies de Nadal, Connexió Barcelona ha anat recopilant diferents activitats que es realitzen a la ciutat de Barcelona en aquestes dates.

En el reportatge el mestre artesà Lau Feliu i el jove Abel Majid expliquen els diferents objectius del projecte d’artesania social i la finalitat de l’exposició d’enguany.

Exposició: Un Nadal amb més oportunitats

Amb motiu de les festes de Nadal, Tallers ArtIntegrat inaugura l’exposició “Un Nadal amb més oportunitats” per mostrar els nous articles de bijuteria i de decoració per a la llar amb motius nadalencs.

Tallers ArtIntegrat participarà al Marketplace 2014

El Marketplace 2014 és un esdeveniment bianual organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, que té com a objectiu principal facilitar un espai on voluntaris, entitats i empreses amb Responsabilitat Social comparteixin les seves experiències i busquin punts de trobada per col·labo

Pàgines