Vés al contingut
Casa Àuria_Arquitectura_Art Integrat

Art Integrat - Casa Àuria

Casa Àuria

Habitatge modular sostenible_Arquitectura_Art Integrat

El teu habitatge modular sostenible

Dissenyem i construïm el teu habitatge de manera sostenible, aconseguint la màxima eficiència energètica i flexibilitat.

La construcció realitzada amb materials naturals és el futur emergent en la construcció d’habitatges, és necessari un canvi en l’estil arquitectònic interactuant més positivament en l’entorn i amb la salut de les persones, gràcies a la seva sostenibilitat.
L’habitatge està dissenyat de manera intel·ligent per assolir els espais més habitables amb menor despesa, amb espais més funcionals i flexibles per augmentar o reduir espais dins de l’habitatge.

Amb Casa Àuria tindràs una proposta arquitectònica d’habitatge modular, amb l’objectiu de satisfer les necessitats reals de tenir un habitatge a preu tancat amb els avantatges de ser un projecte eco eficient i amb un gran marge d’adaptabilitat.
L’execució de l’obra la duu a terme la mateixa
organització Art Integrat, si així es desitja.

 

E-mail projectesprojectesartintegrat@sinergia.org

Fem realitat els teus somnis_Arquitectura_Art Integrat

Fem realitat els teus somnis

Sostenible_Arquitectura_Art Integrat
Sostenible

Sostenible

Respectem el medi ambient

Construcció eficient_Arquitectura_Art Integrat
Construcció eficient

Construcció eficient

Reducció del consum

Preu tancat_Arquitectura_Art Integrat
Preu tancat

Preu tancat

Sense sorpreses

Explica’ns el teu projecte i demana pressupost

 

Fes-lo a la teva mida

Fes-lo a la teva mida

Tipus de materials

Mur de pedra_Materials_Arquitectura_Art Integrat
Equip

Mur de pedra

És una de les tècniques tradicionals més utilitzades del nostre territori i que aporta propietats tèrmiques. És un material que absorbeix la calor irradiada pel sol i evita l’escalfament no desitjat de l’edifici quan fa calor.
La pedra és un material natural, resistent i sostenible. Estèticament aporta calidesa i eficiència. Es construeix un mur mitjaner o nord, depenent de la tipologia a escollir, que aporta dinamisme i confort tèrmic.
Els murs poden ser de pedra seca i de maçoneria de morter de calç hidràulica. Les pedres seran recuperades de pedres pròximes.

Termoargila_Materials_Arquitectura_Art Integrat
Equip

Termoargila

Una altra opció és tenir el teu habitatge de terra cuita, en l’àmbit estructural. Els blocs ceràmics alleugerits són un material d’origen natural. Tenen una conductivitat tèrmica molt baixa. La combinació d’aïllament i d’inèrcia tèrmica en una mateixa capa permet regular i optimitzar de manera passiva l’intercanvi hidrotèrmic entre l’interior i l’exterior, i garanteix nivells de confort durant tot l’any. És un material de fàcil execució que aporta rapidesa constructiva.

Fusta_Materials_Arquitectura_Art Integrat
Equip

Fusta

El teu habitatge amb estructura de fusta. Són bigues de fusta provinents d’explotacions de silvicultura i que tenen el certificat d’explotació sostenible. Aquest material redueix la petjada ecològica de l’obra alhora que aporta naturalitat i calidesa.

Palla_Materials_Arquitectura_Art Integrat
Equip

Palla

També realitzem la Casa Àuria amb estructura de fusta i envolant amb bales de palla. La palla és un material sostenible, eco eficient, és un recurs renovable, té bones prestacions tèrmiques i és un material molt aïllant. Es comença a utilitzar en la construcció del segle XIX als Estats Units, avui en dia molts d’aquests edificis (habitatges, esglésies, etc.) segueixen dempeus i actualment aquesta tècnica s’utilitza a diversos països.

Canyes_Materials_Arquitectura_Art Integrat
Equip

Cobertes de canyes

També realitzem cobertes de canya. És un sistema constructiu d’elaboració ràpida i econòmica. Aquesta tècnica s’ha utilitzat durant segles abans no apareguessin els falsos sostres de guix i pladur. Les canyes s’obtenen de canyissars de proximitat i els nusos es duen a terme amb fil trenat.

Afegeix més mòduls

Afegeix més mòduls