Vés al contingut
kazuend-19sc2oavzw0-unsplash.jpg

ArtIntegrat Agroambiental es certifica com entitat PEFC

kazuend-19sc2oavzw0-unsplash.jpg


El programa PEFC neix voluntàriament en el sector privat forestal per unificar els criteris de protecció dels boscos a nivell mundial. L’objectiu d’aquest acord és promocionar i desenvolupar la gestió forestal sostenible en totes les activitats que es realitzen als boscos, així com, als seus entorns socioeconòmics. Apostant per l’acreditació PEFC propietaris i empreses del sector forestal no només assegurem la sostenibilitat del sector; més important encara, treballem per la conservació dels medis forestals i rurals del món per generacions presents i futures.  

Una empresa amb el segell PEFC és un organització que gestiona masses forestals en base a criteris de vitalitat i salut de les plantacions forestals i que treballa pel manteniment i desenvolupament de la biodiversitat de l’entorn. A més, les activitats que es regeixen per la normativa PEFC asseguren una millora en l’eficàcia i eficiència en l’aprofitament dels recursos i un augment del valor afegit dels productes forestals.

Finalment, el segell PEFC informa als consumidors que els productes derivats de la fusta procedeixen de boscos gestionats de forma sostenible i per empreses que afavoreixen la conservació dels boscos. D’aquesta forma els consumidors coneixen quines organitzacions col·laboren activament per la conservació del recursos forestals.

ArtAgroambiental pel futur del medi ambient i les persones.

PEFC Certificació ArtIntegrat ArtAgroambiental Inserció Laboral Catalunya