Vés al contingut
estampacio_serigrafia_textil.jpg

Estampació personalitzada de samarretes i bosses tèxtils

estampacio_serigrafia_textil.jpg


En la seva segona edició Wo+men’s Progress “La taula redona més gran del món” que es realitza Barcelona i que vol esdevenir un espai de co-creació d’idees per inspirar, conversar i transformar la societat; ha confiat en els Tallers per realitzar l’estampació d’una samarreta per l’equip de voluntaris i membres de l’organització, i una bossa a on desar la diferent informació de la jornada. 

Estampacio transfer serigrafia artesanal serigrafia transfer estampacion bosses textils artesaniaS’ha utilitzat la tècnica de transfer per l’estampació del logotip a la samarreta i bossa; per altra banda, per les paraules de la bossa i samarreta en negre i taronja s’ha empleat la tècnica de serigrafia.

Amb motiu del quinzè aniversari de FEPA i la celebració el V Intercanvi de Professionals a Mallorca de la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits, la plataforma va obsequiar als més de 140 professionals assistents una bossa tèxtil commemorativa de l’esdeveniment.

estampacio serigrafia bossa textil projecte social

En aquesta ocasió Tallers ArtIntegrat va optar per la serigrafia per realitzar aquest encàrrec.

Agraïm a aquestes entitats la confiança dipositada en el nostre projecte i el seu compromís amb la inserció laboral de joves.

Properament realitzareu un esdeveniment i voleu obsequiar als assistents amb un detall commemoratiu? O bé, voleu estampar el vostre logotip sobre roba per la vostra organització? Contacta amb Tallers ArtIntegrat i t’assessorarem de les diferents possibilitats que oferim.

Estampacio Artesanal Serigafia Projecte Social