Vés al contingut
tallersgaudi_premis_once.jpg

Tallers Gaudí Premi Solidari ONCE 2017

tallersgaudi_premis_once.jpg


Els premis solidaris ONCE Catalunya 2017 ja tenen guardonats. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits.

Els guardonats d’enguany són:

"Aquests premis són un reconeixement a la solidaritat catalana, la que rebem cada dia a l’ONCE i la qual ens permet fer la nostra tasca social", assegura el president d’aquests guardons i també president del consell territorial de l’ONCE Catalunya, Enric Botí. "Distingim persones, entitats i projectes que són l’altaveu d’accions que passen, massa sovint, silenciosament al nostre voltant. Brindem visibilitat a persones i iniciatives, massa sovint, invisibles. I ens agradaria que tothom sabés de les seves lluites i superacions quotidianes, perquè s’ho mereixen. Fan una feina diària, callada i tenaç i demostren que amb esforç i constància hi ha realitats que es poden canviar", assegura el president d’aquests guardons i també president del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya, Enric Botí.
 
Els premis solidaris ONCE Catalunya se celebren des del 2001. Des de llavors han estat guardonats, entre d’altres, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Espinàs, Pere Casaldàliga, Isidre Esteve, el Pare Manel, Anna Vives, Borja Corcóstegui i les fundacions de Vicenç Ferrer o Pasqual Maragall.
 
Els premiats rebran l'obra escultòrica 'Solidaris' en un acte públic que tindrà lloc dijous 5 d’octubre a l’Auditori ONCE Catalunya.
 
El jurat ha estat format per Ana Peláez, consellera general de l'ONCE; Enric Botí, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya; Xavier Grau, delegat territorial; Manel Eiximeno, director CRE ONCE Barcelona; Oriol Illa, president de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social; Antonio Guillén, president del COCARMI; Josep Vidal, director general d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya, i representants de mitjans de comunicació.