Exposició: Un Nadal amb més oportunitats

Regala Bijuteria Artesanal projecte social
Dijous, 27 Novembre, 2014
Tipus: 
TallersArtIntegrat

Amb motiu de les festes de Nadal, Tallers ArtIntegrat inaugura l’exposició “Un Nadal amb més oportunitats” per mostrar els nous articles de bijuteria i de decoració per a la llar amb motius nadalencs.

Un Nadal amb més oportunitats” és un Nadal amb més oportunitats d’ocupació per als joves, amb més oportunitats de col·laboració amb empreses i entitats que vulguin participar en un projecte amb valor social i pròxim al territori. 

Regals artesans amb valor social

Arriba l’època dels amics invisibles, del caga tió, dels reis mags... Vols una idea? Fes un regal original, totalment artesanal i amb valor social; regala un article de Tallers ArtIntegrat. Consulta el nostre catàleg.

A l’exposició presentem els nous productes de decoració de Nadal: estalvis per parar la taula en aquestes festes, espelmatoris per crear un ambient més agradable i elements decoratius pel vostre arbre i pessebre.

Regal Solidari i totalment Artesanal de Nadal

La mostra romandrà oberta al públic fins el 23 de desembre de dilluns a divendres 12:00 hores a 17:00 hores; al carrer Larrard número 45 de Barcelona.

També podeu adquirir els articles dels Tallers ArtIntegrat al portal “el Mercat Social” de la Federació Catalana de Voluntariat Social. 

 

Comparteix la notícia: