Vés al contingut

TallersArtIntegrat

Diada de Sant Jordi amb Valor Social

Des de les 10 del matí fins les 8 de la tarda tindrem la nostre paradeta davant del edifici de la Fundació Mercè Fontanilles

Si véns a gaudir de la Diada a Barcelona, vine a veure'ns!!!

 

Sant Jordi 2016

Aquest dissabte 23 Diada de Sant Jordi hem sortir al carrer amb la nostre paradeta plena de productes dels Tallers ArtIntegrat

Tallers ArtIntegrat a Instagram

La aplicació Instagram ens dóna la possibilitat de que en tot el món coneguin al treball i disseny de les peces del nostre mestre artesà Lau Feliu i els joves que formen part d'aquest projecte, per aixó hem creat un perfil a aquesta xarxa social tan visual.

Fem difusió!!!

Projecte Mas Social

Amb accions d'assessorament individualitzat, d'orientació professional, informació laboral i acompanyament en la cerca d'ocupació. Formació en competències transversals i formació per l'autooacupació i creació d'empreses, economia social.

Aquest projecte està subvencionat per Servei Públic d’Ocupació de Catalunya I el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre EMO/319/2015

2a Edició Roses que transformen vides

La 2a Edició de la Campanya Roses que transformen vides per Sant Jordi inclou, el suport de l'escriptor i periodista Adam Martín i accions com el patrocini de dos dies de transport gratis els dies 13 i 14 d'abril, i més promocions!!!

 

 

Relleu de la Basílica de la Sagrada Família, una peça artesanal única i amb valor social

Artesania per encàrrec, regals personalitzats amb valor social

L’Anna va contactar amb nosaltres perquè volia regalar una reproducció única de la Sagrada Família per una persona especial per ella i la seva família.

Rebuda la petició varem contactar amb l’objectiu què ens expliques quina era la seva idea: quin material volia utilitzar, quines dimensions, què volia destacar de la basílica, com volia presentar la peça...

Exposició: Un Nadal amb més oportunitats

Amb motiu de les festes de Nadal, Tallers ArtIntegrat inaugura l’exposició “Un Nadal amb més oportunitats” per mostrar els nous articles de bijuteria i de decoració per a la llar amb motius nadalencs.

Tallers ArtIntegrat participarà al Marketplace 2014

El Marketplace 2014 és un esdeveniment bianual organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, que té com a objectiu principal facilitar un espai on voluntaris, entitats i empreses amb Responsabilitat Social comparteixin les seves experiències i busquin punts de trobada per col·laborar conjuntament.Per complir aquest objectiu, a més de l’espai firal, el Marketplace programa activitats

Tallers ArtIntegrat construeix el Gegant Gaudí i el capgròs Drac

Les grans dimensions del gegantó i el capgròs va suposar un nou repte pel joves del taller. Aquest nou encàrrec els hi ha servit per aprofundir i millorar els processos i les diferents tècniques que fins ara havien utilitzat a una escala més reduïda en la fabricació de figures de cartró paper

Tallers ArtIntegrat participa a la fira d’artesania The CraftRoom

El Saló The Craftroom a El Born Centre Cultural és una de les activitats que es realitzen arreu del territori amb motiu de la Setmana d’Artesania de Catalunya promoguda per CCAM. CCAM és el Consorci que gestiona les polítiques de promoció del Comerç, l’Artesania i la moda de Catalunya i atén les necessitats pròpies d’aquests sectors.

Un Sant Jordi amb valor social i ple de novetats

El proper dimecres 23 d’abril Tallers ArtIntegrat presentarà nous productes artesans inspirats en la llegenda de Sant Jordi.

Els joves artesans han preparat una nova col·lecció de punts de llibre; un punt de llibre amb el Sant Jordi i el Drac, i una altre amb la princesa.

Els Tallers continuen treballant en noves tècniques i aquest Sant Jordi presenten una nova línia d’imants amb diferents dissenys i representacions en gres esmaltat.  

Els productes dels Tallers ArtIntegrat a la venda en el portal Mercat Social

El projecte és una aposta per la transformació social des de la participació directa; amb la compra d’aquests articles es generen recursos directes per a que les entitats i organitzacions participants puguem continuar desenvolupar i millorant els nostres projectes socials.

Tallers ArtIntegrat som unes de les entitats participants en aquesta nova botiga virtual, aquí podreu trobar i adquirir productes dels tallers.

Exposició - Un Nadal artesanal amb valor social

Amb motiu de les festes de Nadal, Tallers ArtIntegrat realitzarà una exposició dels nous articles amb motius nadalencs, així com, de la resta de productes artesanals.

L’exposició romandrà oberta al públic del 2 de desembre al 21 de desembre de 15:00 a 18:00 hores.

El proper 4 de desembre realitzem l’acte d’inauguració de la mostra a les 18:30 hores, al carrer Larrard número 45 de Barcelona.