Descomptes especials en peces personalitzades i en estampació artesanal

16 Març 2015

Organitzeu una jornada, commemoreu una data especial a la vostra entitat, o bé, voleu estampar el vostre logotip a roba o material d'oficina?

Col·labora en el projecte social dels Tallers ArtIntegrat i beneficia’t d’un descompte especial. 

Artesania per encarrec i serveis estampacio descomptes especials

Als Tallers ArtIntegrat oferim el servei d’artesania per encàrrec; des d’una peça de bijuteria amb l’emblema de la vostra organització, a una figura commemorativa per agrair a entitats col·laboradores, o una peça de gres esmaltat com a guardó als vostres voluntaris... Estarem encantats d’escoltar les vostres propostes.

Aquesta promoció també aplica a la línia d’estampació artesanal. Som especialistes en les tècniques de serigrafia i transfer sobre tèxtil: samarretes, dessuadores, bosses o motxilles. I també disposem de capacitat tècnica per estampar sobre altres materials com ceràmica, metall o plàstic: imants, punts de llibre o memòries USB.

Estampació memòria USB simulació per possible clients

Assegurem la millor solució tècnica a les teves necessitats i oferim l’oportunitat de contribuir en el nostre projecte social: generant ocupació, generem oportunitats.

No ho dubtis, sol·licita’ns pressupost i gaudeix de fins a un 10% de descompte mitjançant el portal solidari El Mercat Social.