Relleu de la Basílica de la Sagrada Família, una peça artesanal única i amb valor social

Artesania per encàrrec, relleu Sagrada Familia
Dimarts, 15 Setembre, 2015
Tipus: 
TallersArtIntegrat
L’artesania permet la personalització total en base a les necessitats del client, el que ens permet produir articles exclusius

Artesania per encàrrec, regals personalitzats amb valor social

L’Anna va contactar amb nosaltres perquè volia regalar una reproducció única de la Sagrada Família per una persona especial per ella i la seva família.

Rebuda la petició varem contactar amb l’objectiu què ens expliques quina era la seva idea: quin material volia utilitzar, quines dimensions, què volia destacar de la basílica, com volia presentar la peça...

Amb aquesta informació, el mestre artesà Lau Feliu va projectar la peça, a continuació, varem enviar l’esbós a l’Anna i varem complementar la informació visual i assegurar que la proposta encaixava amb la idea inicial del client.

Amb el disseny aprovat per part del client, l’equip de Tallers ArtIntegrat va passar a la fase de producció. Seguint el disseny inicial i sota la supervisió del mestre artesà els joves artesans varen modelar directament sobre el fang, un cop modelat el relleu es va coure al forn, per finalment fixar-ho sobre la fusta.

El projecte final es va concretar en un relleu en fang refractari de la façana de la Passió de la Basílica Sagrada Família sense esmalts i que es presentaria sobre una peça de fusta.
 

Relleu fang Basilica Sagrada Familia

Moltes gràcies Anna i família, per col·laborar i confiar amb el projecte d’artesania social dels Tallers ArtIntegrat.

Voleu fer realitat una idea o projecte artístic? O bé, obsequiar o commemorar un esdeveniment amb una peça única i exclusiva?

Contacteu amb nosaltres, us ajudarem a fer-ho possible, i a més, col·laborareu amb el projecte social dels tallers.
 

Comparteix la notícia: