Relleu de la Basílica de la Sagrada Família, una peça artesanal única i amb valor social

Artesania per encàrrec, relleu Sagrada Familia
Dimarts, 15 Setembre, 2015
Tipus: 
TallersArtIntegrat

Artesania per encàrrec, regals personalitzats amb valor social

L’Anna va contactar amb nosaltres perquè volia regalar una reproducció única de la Sagrada Família per una persona especial per ella i la seva família.

Rebuda la petició varem contactar amb l’objectiu què ens expliques quina era la seva idea: quin material volia utilitzar, quines dimensions, què volia destacar de la basílica, com volia presentar la peça...

Amb aquesta informació, el mestre artesà Lau Feliu va projectar la peça, a continuació, varem enviar l’esbós a l’Anna i varem complementar la informació visual i assegurar que la proposta encaixava amb la idea inicial del client.

Amb el disseny aprovat per part del client, l’equip de Tallers ArtIntegrat va passar a la fase de producció. Seguint el disseny inicial i sota la supervisió del mestre artesà els joves artesans varen modelar directament sobre el fang, un cop modelat el relleu es va coure al forn, per finalment fixar-ho sobre la fusta.

El projecte final es va concretar en un relleu en fang refractari de la façana de la Passió de la Basílica Sagrada Família sense esmalts i que es presentaria sobre una peça de fusta.
 

Relleu fang Basilica Sagrada Familia

Moltes gràcies Anna i família, per col·laborar i confiar amb el projecte d’artesania social dels Tallers ArtIntegrat.

Voleu fer realitat una idea o projecte artístic? O bé, obsequiar o commemorar un esdeveniment amb una peça única i exclusiva?

Contacteu amb nosaltres, us ajudarem a fer-ho possible, i a més, col·laborareu amb el projecte social dels tallers.
 

Comparteix la notícia: