Tallers ArtIntegrat participa a la fira d’artesania The CraftRoom

30 Juliol 2014

El Saló The Craftroom a El Born Centre Cultural és una de les activitats que es realitzen arreu del territori amb motiu de la Setmana d’Artesania de Catalunya promoguda per CCAM. CCAM és el Consorci que gestiona les polítiques de promoció del Comerç, l’Artesania i la moda de Catalunya i atén les necessitats pròpies d’aquests sectors.

The CraftRoom és el gran aparador de l’artesania catalana. Acull una gran mostra d’exposició i venda de productes artesans catalans de diferents sectors i oficis: complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal, elements de decoració. També compta amb la Llotja de Negocis, on empreses artesanes mostren les aplicacions dels oficis artesans en els seus àmbits.

El Saló es completa amb la presència d’escoles, associacions, museus, galeries, ajuntaments i entitats; i un calendari de diferents activitats, com exposicions, tallers infantils, demostracions d'ofici, mostra dels projectes de final de curs dels alumnes excel·lents de les escoles d'Arts i Disseny i projecció d'audiovisuals sobre l'artesania catalana.

I és en aquesta darrera categoria on Tallers ArtIntegrat participa com a entitat amb la finalitat de contactar amb altres organitzacions que vulguin participar en el desenvolupament del nostre projecte d’inserció laboral.

A més, The CraftRoom representa la oportunitat de mostrar els nostres serveis d’artesania, així com, la línia d’estampació artesanal sobre roba, ceràmica, paper o fusta, a empreses de diferents sectors i oficis.

Podeu visitar l’stand dels Tallers ArtIntegrat del divendres 11 de juliol fins diumenge 13, des de les 11:00 del matí, fins les 20:00 del vespre. A El Born Centre Cultural, Plaça Comercial número 12, 08003 de Barcelona. 

Us hi esperem!!