Vés al contingut
drac_paper.jpg

Un Sant Jordi amb valor social i ple de novetats

drac_paper.jpg


El proper dimecres 23 d’abril Tallers ArtIntegrat presentarà nous productes artesans inspirats en la llegenda de Sant Jordi.

Els joves artesans han preparat una nova col·lecció de punts de llibre; un punt de llibre amb el Sant Jordi i el Drac, i una altre amb la princesa.

Els Tallers continuen treballant en noves tècniques i aquest Sant Jordi presenten una nova línia d’imants amb diferents dissenys i representacions en gres esmaltat.  

Sant Jordi 2014 Productes Artesans Tallers ArtIntegrat

Aquest Sant Jordi trobareu productes Tallers ArtIntegrat a:

El dia 23 d’abril obrirem un espai d’exposició al carrer Larrard número 45 de Barcelona (a prop del Parc Güell) des de les 10 del matí fins les 18:30 hores.

En aquesta mostra els Tallers presenten les novetats i també la resta de productes artesans de bijuteria, decoració i samarretes del taller.

D’altra banda, i en col·laboració amb la Fundació Ciutat i Valors, disposarem d’un espai a la parada de l’entitat a on hi participaran usuaris, voluntaris i treballadors dels Pisos Sant Martí i la Llar Residència Sant Martí.

La paradeta estarà situada a la Rambla Guipúscoa número 76 de les 9:00 fins les 19:00 hores (línea 2 parada Sant Martí). També hi trobareu roses, i articles artesanals produïdes per persones ateses per l’entitat.

Compra online i beneficia't de promocions i regals

Realitzant la compra al Mercat Social pots beneficiar-te de descomptes exclusius en productes de paper cartró i bijuteria.

A més, per la compra de qualsevol dels nostres productes de paper  aconsegueix de franc el punt de llibre de la Llegenda de Sant Jordi. Sí compres articles de fang dels Tallers ArtIntegrat obtindràs de regal una agulla de pit de la col·lecció Rosa.

El proper 23 d’abril el Mercat Social regalarà un conjunt de productes solidaris amb temàtica de Sant Jordi. Tallers ArtIntegrat participa en aquest lot amb el regal de quatre peces de bijuteria de la col·lecció Rosa. Trobareu més informació al web i al Facebook del Mercat Social.

Lot Solidari Mercat Social

Si desitgeu personalitzar samarretes, bosses; o bé,  realitzar una figura o una joia exclusiva, no dubteu en contactar amb nosaltres.