Tallers ArtIntegrat participarà al Marketplace 2014

03 Novembre 2014

El Marketplace 2014 és un esdeveniment bianual organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, que té com a objectiu principal facilitar un espai on voluntaris, entitats i empreses amb Responsabilitat Social comparteixin les seves experiències i busquin punts de trobada per col·laborar conjuntament.

Per complir aquest objectiu, a més de l’espai firal, el Marketplace programa activitats en les quals professionals i entitats que treballen en l’àmbit del voluntariat i de Responsabilitat Social Empresarial compartiran experiències i moderaran diferents debats i taules rodones sobre aquestes temàtiques.

Serveis de disseny, estampació i regals d'empreses

L’estand de Tallers ArtIntegrat estarà situat a l’àrea d’empreses d’inserció i centres especials de treball. Presentarem una mostra dels diferents serveis de disseny i estampació artesanal, així com, els darrers productes estampats per jornades, congressos i esdeveniments que hem realitzat per diferents entitats.

Estampació artesanal bossa roba Punt de ReferènciaEstampació artesanal bossa paper per Fundació Mercè Fontanilles

Amb l’arribada del Nadal moltes empreses obsequien a col·laboradors, voluntaris o altres organitzacions amb regals d’empresa. Al Marketplace 2014, mostrarem les noves propostes per entregar un recordatori de Nadal totalment artesanal, exclusiu de la seva organització i amb valor social.

Estampació artesanal punt llibre per obsequi NadalBijuteria Artesanal Nadal

Participa en el sorteig!

Les persones que comprin qualsevol producte durant el Marketplace participaran en el sorteig d’un article de paper valorat en més de 50€. Consulteu el següent enllaç per decidir quina figura escollireu sí sou els guanyadors.

Us hi esperem! El proper dilluns 20 d'octubre a El Born Centre Cultural, Plaça Comercial número 12, Barcelona. L’entrada és totalment gratuïta i l'horari és de 09:30h a 19:45h.